Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Over Glazenwasserij Naylo

Het werkplezier en de professionele uitstraling van een bedrijf zijn zeer belangrijk voor het succes van elke onderneming. Hygiëne draagt bij aan het werkplezier en professionaliteit van het bedrijf. Uitbesteden van kantoor hygiëne kan leiden naar kosten besparing en professionele uitstraling van uw organisatie.

Ons bedrijf kent geen beperkingen in haar activiteiten. Kortom, alles wat schoongemaakt kan worden, maken wij schoon! Door onze lage overheadkosten kunnen wij onze diensten leveren tegen een gunstig tarief. Een concurrerende prijs / kwaliteit verhouding is dan ook gegarandeerd.

Onze glazenwassers zijn in heel Nederland actief voor zowel particulieren als bedrijven.

We geloven zo veel in onze service dat we op al ons werk 100% tevredenheidsgarantie bieden. We gebruiken zowel traditionele ramenreiniging als de telescoopsysteem voor het reinigen van ramen en hebben een volledige aansprakelijkheidsverzekering voor de burger en de werkgever, wat betekent dat u veilig bent in de wetenschap dat u te maken heeft met een authentiek, echt, raamreinigingsbedrijf, dat u kunt vertrouwen!

Als bedrijf bieden we realistische en concurrerende prijzen en een persoonlijke service. Wij reinigen al uw kozijnen, glas en vensterbanken als onderdeel van de prijs die wij u aanbieden, en doen de residentiële en commerciële ramen schoon met de frequentie die u nodig heeft.

Menu